A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Інформуємо про проект Катеринопільського закладу загальної середньої освіти №1 «Кабінет психологічної допомоги та рекреації»

Дата: 23.07.2021 18:35
Кількість переглядів: 327

 Інформуємо про проект Катеринопільського закладу загальної середньої освіти №1 «Кабінет психологічної допомоги та рекреації», що теж став переможцем Всеукраїнського конкурсу мікрогрантів #Час_діяти_Україно! від Благодійного фонду «МХП — Громаді».

 Метою проекту є надання психологічної допомоги учням Катеринопільського ЗЗСО №1, їх батькам та жителям Катеринопільської громади, які її потребують, шляхом створення відокремленого місця для бесід, консультацій та тренінгів.

 Планується у відведеному кабінеті школи замінити аварійні вікна на склопакети, провести косметичні ремонтні роботи і придбати меблі та дидактичні матеріали для роботи психолога із учнями, їх батьками та за бажанням з мешканцями громади, що потребують психологічної допомоги.

Очікуваний результат проекту це створені умови для всіх учасників навчального процесу Катеринопільського ЗЗСО №1, батьків учнів та жителів громади, хто потребує психологічної допомоги та рекреації. А це в свою чергу зменшить психологічну напругу у відносинах батьки-діти, учні- учителі, батьки-учителі та й у внутрішньосімейних відносинах. А ще вплине на зменшення стресових ситуацій, вміння керувати конфліктом, кількості психосоматичних порушень та різних захворювань.

Керівник проекту Віта Гончаренко, психолог Катеринопільського ЗЗСО №1


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора