A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Проводяться геодезичні роботи на аварійному відрізку дороги загального користування державного значення Т-24-11 /Звенигородка - Катеринопіль - Тальне – Маньківка/.

Дата: 27.07.2021 16:15
Кількість переглядів: 404

Фото без опису Ми вже повідомляли, що за звернення селищного голови Володимира Коваленка та за сприяння депутатів Черкаської обласної ради Олександра Воскобойніка і Олександра Коваленка, голова Черкаської облдержадміністрації Олександр Скічко дав доручення державному підприємству “Служба місцевих автомобільних доріг у Черкаській області” вже в цьому році провести капітальний ремонт 1,8 км дороги загального користування державного значення Т-24-11 /Звенигородка - Катеринопіль - Тальне – Маньківка/. Цей відрізок дороги знаходиться при в’їзді в Катеринопіль з боку Єрок .

 Вже сьогодні працівниками Черкаської проектної організації на цій аварійній ділянці дороги проводяться геодезичні роботи для виготовлення проектно-кошторисної документації. Обіцяють інженерні роботи провести якісно і в стислі строки. А наступного тижня передати виготовлений проект на експертизу.

 Ще зроблений один важливий крок до вирішення проблемного питання – капітального ремонту аварійної ділянки дороги по вулиці В’ячеслава Чорновола в селищі Катеринопіль.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора