A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Відбулося засідання виконавчого комітету Катеринопільської селищної ради

Дата: 05.08.2021 15:22
Кількість переглядів: 260

Фото без опису Засідання виконавчого комітету провів селищний голова Володимир Коваленко. Згідно порядку денного засідання, розглянуто три проекти рішень селищної ради. Зокрема, про програму з матеріально-технічного забезпечення підрозділів територіальної оборони Катеринопільської територіальної громади на 2021-2022 роки, про Програму підтримки органів виконавчої влади Звенигородського району на 2021 рік та про внесення змін до рішення селищної ради від 23.12.2020 № 2-14/VIII "Про бюджет Катеринопільської селищної територіальної громади на 2021 рік".   Всі три проекти рішень після внесених поправок членами виконкому схвалені та рекомендовані до затвердження на сесії селищної ради.

 При розгляді питання щодо  встановлення тарифу на послугу з користування громадською вбиральнею в смт Катеринопіль заслухали повідомлення КП "Катеринопільське селищне житлово – комунальне господарство" щодо фактичних витрат на утримання громадської вбиральні, які на сьогодні  перевищують надходження  коштів від наданих послуг у понад 8 разів та про те, що  тариф з 2016 року не коригувався, що спричиняє нарощування збитків підприємства. Тому було вирішено підвищити плату за користування громадською вбиральнею, встановивши її у мінімально допустимому розмірі - 5 гривень. 

 Враховуючи численні звернення старост, керівників комунальних закладів, Фото без описугромадян з населених пунктів громади щодо дозволів на знесення аварійних дерев та з метою більш швидкого розгляду таких звернень, члени виконкому утворили постійно діючу комісію з питань визначення стану зелених насаджень та їх відновної вартості в населених пунктах Катеринопільської територіальної громади, що дасть можливість оперативніше вирішувати такі питання.

 Ще члени виконкому розглянули питання з надання статусу дитини-сироти та захисту особистих, майнових прав дітей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора