A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Вакцинація проти COVID-19 триває

Дата: 05.08.2021 15:20
Кількість переглядів: 230

 Фото без описуЗа повідомленням головного лікаря Катеринопільського центру первинної медико-санітарної медицини Олени Пироженко станом на 5 серпня 2021 року на території Катеринопільської територіальної громади вакциновано 2189 осіб. З них 1552 осіб отримала першу дозу вакцинації, 696 осіб вакциновані вже двома дозами. Також щеплено 72 медичних працівників.
 Олена Пироженко вкотре закликає всіх не нехтувати своїм здоров’ям та вакцинуватися. З її слів, зараз найкращий час для щеплення і відтягувати з часом на вакцинацію це наражатись на небезпеку, оскільки, вже на осінь очікується третя хвиля коронавірусу із ще прогресивнішим штамом Дельта.
 На сьогодні кожен охочий отримати щеплення може обирати вакцину на свій розсуд. У пунктах щеплення, що працюють на території нашої громади наявні такі вакцини: Коронавак- 283 дози, АстраЗенека- 40 доз, Пфайзер -108 доз, Модерни -30 доз. Тож, закликаємо всіх вакцинуватися! Нагадуємо, що на території катеринопільської громади працює два пункти щеплень - у Катеринополі та Петраківці. Також працює мобільна бригада, що за необхідності виїжджає в населені пункти громади.
 Всім охочим вакцинуватися необхідно звернутися до свого сімейного лікаря, який проконсультує щодо часу та місця проходження щеплень. Вчергове звертаємо Вашу увагу, що щеплення це єдиний спосіб убезпечитись від інфікування COVID-19.

Бережіть своє здоров'я та завчасно вакцинуйтесь! 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора