A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Привітання з Днем працівників ветеринарної медицини

Дата: 06.08.2021 19:16
Кількість переглядів: 316

Фото без описуШановні працівники та ветерани галузі ветеринарної медицини Катеринопільщини!

 Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня працівників ветеринарної медицини!

  Приємно усвідомлювати, що люди, які працюють в цій галузі медицини, – віддані своїй професії, адже для Вас робота – це і покликання, і вічний неспокій, і щоденна копітка праця.

 Професія, якій Ви присвятили своє життя – одна з найнеобхідніших у нашому суспільстві. Від Вашої невичерпної енергії, міцних знань, вмінь та наполегливості значною мірою залежить забезпечення ветеринарного та епізоотичного благополуччя, безпеки продуктів харчування  і охорони довкілля , а значить здоров'я і  життя людей.
 У день професійного свята висловлюємо слова щирої вдячності за Вашу наполегливу та віддану працю на благо жителів нашої Катеринопільщини - краю хліба, квітів і добра. Від усієї душі бажаємо Вам та Вашим родинам міцного здоров’я, щастя, прихильності долі, миру і добробуту, успіхів у здійсненні задуманих планів, достатку та усіх земних гараздів. Нехай кожен день Вашого життя буде щасливим та радісним, а родинне тепло і затишок допомагатимуть у виконанні почесного і відповідального професійного обов’язку.

З повагою,

Селищний голова Володимир Коваленко,виконавчий комітет та депутатський корпус селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора