A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Вручено сертифікати переможцям конкурсу #Час_діяти_Україно!,організованому Благодійним фондом «МХП - Громаді».

Дата: 10.08.2021 18:14
Кількість переглядів: 264

Фото без опису Сьогодні в Катеринопільській селищній раді відбулося вручення сертифікатів переможцям Всеукраїнського конкурсу мікрогрантів для розвитку громад #Час_діяти_Україно!, організованому Благодійним фондом «МХП - Громаді».

 Перемогу здобули три проекти, що будуть реалізовуватись на території Катеринопільської ТГ і цьому сприяли ініціативні люди нашої громади - Валентина Юрпольська, Людмила Голуб, Вікторія Гончаренко, Аріадна Войтейнко та Лариса Рибчинська.

 Сертифікати по 50 тисяч гривень від Благодійного фонду «МХП - Громаді» переможцям конкурсу вручив директор НВФ "ТОВ "Урожай" Олександр Воскобойнік.

 Катеринопільська селищна рада також підтримує всі три проекти та співфінансуватиме їх. В підтвердження селищний голова Володимир Коваленко сьогодні також вручив сертифікати на їх реалізацію.

 Нагадаємо, що вже в цьому році будуть реалізовані такі проекти-переможці:

«Створення комфортних умов для пацієнтів хірургічного профілю в поліклініці КНП "Катеринопільська багатопрофільна лікарня»;

«Шкільна екотеплиця - як практична дослідницька лабораторія учнів» Катеринопільського закладу загальної середньої освіти №2;

«Кабінет психологічної допомоги та рекреації» у Катеринопільському закладі загальної середньої освіти №1.

Щиро вітаємо переможців!Разом робимо важливе!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора