A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Селищний голова Володимир Коваленко провів робочу нараду з керівниками підприємств, закладів та установ комунальної власності, виконавчих органів селищної ради та структурних підрозділів апарату

Дата: 12.08.2021 11:54
Кількість переглядів: 288

Фото без опису Головний лікар Катеринопільського ЦПМСД Олена Пироженко доповіла про стан проведення вакцинації у населених пунктах Катеринопільської територіальної громади станом на 11.08.2021року. Всього проведено 2557 щеплень, з них 1845 осіб вакцинували першою дозою та 712осіб – другою. Вона також проінформувала, що вакцина для проведення щеплень є в наявності, працює два пункти щеплень та одна мобільна бригада, які щоденно проводять вакцинацію. Селищний голова закликав головного лікаря для оперативнішого проведення вакцинальної кампанії залучати сімейних лікарів, фельдшерів та старост сіл, а мобільній бригаді по потребі виїжджати у населенні пункти громади, щоб до початку третьої хвилі коронавірусної інфекції вакцинувати якнайбільше жителів територіальної громади.

 Ще під час наради були розглянуті питання щодо стану виконання бюджету територіальної громади, забезпечення фінансовим ресурсом бюджетних галузей у 2021 році, вжитих та запланованих заходів із забезпечення додаткових надходжень до бюджету громади, про хід проведення внутрішньої інвентаризації земель територіальної громади.

 За інформацією начальника відділу фінансів, економічного розвитку та інвестицій Альони Радзивіл бюджет територіальної громади за 7 місяців 2021 року виконано на 106,2 відсотків та за прогнозними показниками надходжень до бюджету є підстави на його виконання і в серпні.

 За інформацією начальника відділу земельних відносин, аграрних питань та екології Олександра Вовкотруба проведення внутрішньої інвентаризації земель територіальної громади на завершальному етапі, в ході якої виявлені факти самовільного використання землі та нецільове використання земельних ділянок. Із всіма такими землекористувачами проводиться відповідна робота щодо усунення порушень земельного законодавства. Також внесено зміни до 43 діючих договорів оренди землі по підвищенню ставки орендної плати до 12 відсотків.

 Щодо стану підготовки об’єктів комунальної власності до роботи в осінньо-зимовий період, доповідали начальник відділу містобудування, архітектури, інфраструктури та житлово-комунального господарства селищної ради Максим Левчук та керівники закладів. За результатами розгляду селищним головою всім доповідачам дане доручення щодо активізації роботи по своєчасній підготовці підвідомчих закладів до опалювального сезону.

 Щодо благоустрою та вуличного освітлення населених пунктів Катеринопільської територіальної громади селищним головою також дано відповідні доручення відповідальним особам щодо вжиття заходів по поліпшенню ситуації з організацією та виконанням запланованих заходів з цих питань. Селищний голова звернув увагу начальника КП «Катеринопільське селищне житлово-комунальне господарство» Петра Підгірного на персональну відповідальність за належний благоустрій в селищі. А також дав доручення розглянути можливості додаткового залучення працівників по благоустрою та електрика для обслуговування вуличного освітлення.Фото без опису

 Також в ході наради були обговорені організаційні питання підготовки та проведення святкування державних свят та інших культурно-масових заходів у серпні 2021 року. Зокрема, 22 серпня заплановано провести святкові заходи по відзначенню Дня селища Катеринопіль, 30-ї річниці незалежності України, Дня Прапора України. В програмі свята шаховий та футбольний турніри, козацькі розваги, цікаві локації, святковий концерт, виступи відомих українських артистів, батути та гірки для дітей, святковий салют та дискотека.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора