A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Привітання з Днем Державного Прапора та 30-річчям незалежності України

Дата: 23.08.2021 12:30
Кількість переглядів: 289

Шановні жителі та гості Катеринопільської територіальної громади!

 Прийміть найщиріші вітання з Днем Державного Прапора та 30-річчям незалежності України!

 День Незалежності – особливе свято для кожного з нас. Воно уособлює в собі не просто день народження держави, а й пам'ять про наших предків, які здобували українську свободу, завдяки яким ми господарі на своїй рідній українській землі.

 Україна і сьогодні виборює право на свою незалежність, на власну думку та мирне майбутнє. Ми з вами є свідками подій, які мають доленосне значення для майбутнього нашої держави, загартовують дух української самосвідомості, виховують в кожному повагу до своєї Батьківщини, до її Прапора та незалежності.

 Роки незалежності нашої країни стали для всіх нас випробуванням на зрілість, толерантність та патріотизм. Проте вони продемонстрували усьому світові, що Україна зі своєю багатою історією та культурою, мелодійною мовою та працьовитими людьми відбулася як суверенна держава, здатна утверджувати демократичні цінності та захищати свободу.

 Сьогодні, пам’ятаючи, що нам дала українська земля, вшановуючи героїв, які віддали за неї своє життя, ми повинні рухатись вперед – до процвітання та створення могутньої європейської держави. Щоб увесь світ знав, що синьо-жовтий прапор – запорука стабільності та свободи, а наші нащадки пишалися здобутками своїх предків.

 Запорукою подальшого успішного державотворення є громадська злагода, об`єднання усіх громадян України у спільному прагненні – зміцнити силу і славу своєї Вітчизни, відбудувати міцний та заможний український дім, у якому щасливо будемо жити ми, наші діти й онуки.

 Дорогі земляки! Від щирого серця бажаємо всім нам національної єдності, миру та злагоди, міцного здоров’я, добробуту, сил і наснаги в усіх справах та починаннях заради процвітання нашої Катеринопільської територіальної громади та незалежної України!

 

З повагою,

Селищний голова Володимир КОВАЛЕНКО,

виконавчий комітет та депутатський корпус селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора