A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

На урочистих заходах з нагоди Дня Державного Прапора, 30-ї річниці з Дня незалежності України, Дня селища Катеринопіль вшановували пам'ять та нагороджували медалями учасників АТО

Дата: 25.08.2021 11:08
Кількість переглядів: 250

Фото без опису На святі, 22 серпня, особливою та хвилюючою частиною урочистих заходів стало вшанування наших відважних земляків, завдяки яким відстоюється наша державність та незалежність, починаючи з квітня 2014 року. Це наші учасники бойових дій на Сході України, ветерани, добровольці, всі ті, хто захищав та захищає нашу країну, ризикуючи своїм життям і ті, хто захищаючи Україну, віддав за неї своє життя. Загиблих вшанували хвилиною мовчання.

 За 7 років російської агресії проти України на захист країни стали 147 захисників з нашої Катеринопільської територіальної громади. Серед них є і ті, хто й зараз на передовій продовжує захищати нашу країну від посягань окупантів. Всіх їх запросили на урочисті заходи, щоб вшанувати та подякувати їм за вагомий внесок у оборону нашої країни. А з нагоди 30-ї річниці Незалежності України всім присутнім на святі учасникам бойових дій на Сході України селищним головою та головами Звенигородської районної ради та районної державної адміністрації були вручені ювілейні медалі "30 років незалежності України". А тим учасникам бойових дій, хто не зміг прибути на свято, нагороди будуть вручені при нагоді.

 Ще на святі ювілейними нагородами ЗвенигородськоїФото без опису районної ради відзначено учасників бойових дій Гаркавого Олександра Вікторовича, Жоломка Бориса Григоровича з Катеринополя та посмертно Пономаренка Дмитра Борисовича з Новоселиці. Грамотою Черкаської обласної державної адміністрації нагороджено місцеву громадську організацію "Спілка учасників АТО Катеринопільщини".

 Жителі та гості територіальної громади присутні на заході довготривалими та гучними оплесками вшанували та подякували нашим захисникам. Багаторазово та дружно для них звучало "ДЯКУЄМО!"

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора