A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Благодійникам – щира подяка!

Дата: 26.08.2021 14:39
Кількість переглядів: 418

Фото без описуСелищний голова Володимир Коваленко разом із депутатським корпусом та виконавчим комітетом Катеринопільської селищної ради висловлюють щиру вдячність усім, хто долучився до організації та проведення святкових заходів з нагоди відзначення 30-ї річниці Незалежності України, Дня Державного Прапору України та Дня селища Катеринопіль.

Особлива подяка благодійникам, завдяки яким свято відбулося яскравим та цікавим. Дякуємо нашому земляку Юрію Анатолійовичу Косюку, голові правління агрохолдингу «Миронівський хлібопродукт» та Благодійному Фонді «МХП- громаді» за феєричний виступ народних артистів України Катерини Бужинської, Анатолія Демчука та молодого співака Володимира Войцеховського. Їх виступи надали святі особливого колориту та яскравих вражень. Катеринопільчани та гості громади залюбки підспівували артистам та танцювали під їх пісні.

Особлива вдячність керівникам агропідприємств, які фінансово підтримали організацію святкових заходів: Олександру Коваленку (ФГ «Агро- Вікторія Катеринопіль»), Сергію Зубачову (НВЦ «Черкасибіозахист»), Ігорю Кізяєву («Агрофірма «Хлібороб» у формі ТОВ»), Ельвірі Астахіній (ТОВ «ЗК «Хорс»), Анатолію Гончару (ФГ «Гончар»), Роману Франчуку (ПП «Франчук Р.І.»), Олександру Ярмоленку (ФГ «Новоселиця»), Олександру Сиваченку, (ФГ «Зарічанка»), Ігорю Брусліновському (ФГ «Агро Універсал»), Олександру Гордієнку (ФГ «Хлібороб»), В’ячеславу Зайченку (ПП «Агровідродження-ВВ»), Миколі Бурлаченку (СТОВ ім.Ватутіна), Олегу Бабченку (ТОВ ім. Гетьмана), Володимиру Андрущенку (ФГ «Андрущенко»), Олександру Лісовому (ФГ «Агро-Дана»).

Вдячні за підтримку в організації свята та за надання допомоги у формуванні призового фонду для розіграшу святкової лотереї місцевим підприємцям: Юрію Личаку, Геннадію Савранському, Ігорю Карнаушенку, Юрію Шовковому, Петру Харченку, Віктору Деркачу, Павлу Борецькому, Віктору Приємському.

Також до придбання призів для лотереї долучилось підприємство "Катеринопільське лісництво" ( керівник Павлов Л.П.). Ще щиро дякуємо колективу цого підприємства та ДП «Звенигородський лісгосп»( керівник Бас І.В.) за будівництво в'їзного знака на честь 30-ї річниці Незалежності України при в’їзді в селище зі сторони Єрок та облаштування біля нього красивої й затишної зони відпочинку.

Щиро вдячні депутату Черкаської обласної ради Олександру Коваленку за завжди активну життєву позицію, небайдужість до життя громади, постійну участь в організації заходів та смачну кашу, яку він організував для гостей свята. А ще за те, що жителів та гостей свята порадував фаєр-шоу та святковим салютом.

Вдячні підприємцям Андрію та Людмилі Штепанам за допомогу в організації харчування почесних гостей свята та земляків.

Дякуємо кухарям ЦРД «Сонечко» за смачні вареники, а представникам громадського формування з охорони громадського порядку «Територіальна самооборона Катеринопільщини» на чолі з Михайлом Онуфрієнком за приготування смачної каші для гостей свята.

Подяка організаторам заходів та всім, хто брав участь у футбольному та шаховому турнірах, святкових виставках, проводив для дітей мастер-класи та різноманітні ігрові забави під час свята на стадіоні «Колос».

Ми щиро вдячні друзям, від яких надійшли вітальні адреси з нагоди святкувань, колективам підприємств, установ, організацій, жителям селища, які взяли участь в упорядкуванні своїх дворів та прилеглих територій.

Дякуємо землякам та гостям нашого селища, що прийшли та приїхали на свято, чим засвідчили свою любов до рідного краю.

Ще раз дякуємо всім нашим благодійникам та бажаємо вам, щоб ваші душі завжди багатіли добрими справами та гарними вчинками, а громада із вдячністю сприймала їх. І нехай на вашому життєвому шляху зустрічаються люди, гідні вашої людяності, такі ж щирі і надійні як ви.

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора