A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Відбулася нарада керівників закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти Катеринопільської територіальної громади

Дата: 28.08.2021 22:14
Кількість переглядів: 274

Фото без опису 27 серпня, в актовому залі Катеринопільської селищної ради відбулася нарада керівників закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти Катеринопільської територіальної громади, на яких покладається велика відповідальність за освітній процес нового навчального 2021-2022 року.

 У нараді взяли участь селищний голова Володимир Коваленко, його заступник- начальник відділу соціального захисту населення та охорони здоров’я селищної ради Ірина Міненко і галузеві працівники Катеринопільської селищної ради.

 У вступному слові селищний голова привітав присутніх з початком нового навчального року, відзначив, що дистанційне навчання ще більше підтвердило велике значення і важливість роботи педагогів, подякував керівникам шкіл і дитячих дошкільних закладів, педагогічним працівникам за велику роботу, що була здійснена з підготовки закладів освіти до нового навчального року, виконання протипожежних заходів та побажав всім успіхів і гарних результатів у освітянській роботі.

 В ході наради учасники обговорили підсумки роботи за минулий навчальний рік та плани по забезпеченню освітнього процесу в 2021-2022 навчальному році в закладах освіти територіальної громад, намітивши конструктивні дії щодо шляхів забезпечення безпечного освітнього простору для дітей та працівників у закладах освіти. Зокрема, розглянули питання організації виховного процесу, інклюзивного навчання, кадрової роботи, фінансово-господарського забезпечення, впровадження нового шкільного меню та оновлення базового компоненту й нові норми харчування в закладах освіти.

 Перед учасниками наради виступила головний лікар Катеринопільського ЦПМСД Олена Пироженко, яка наголосила на необхідність дотримання заходів щодо запобігання поширення Ковід-19 у навчальних закладах територіальної громади. Вона звернула увагу керівників освітніх закладів на те, що всі працівники, які задіяні в навчальному процесі повинні вакцинуватися та проінформувала про наявність вакцини і роботу пунктів щеплень у громаді.

 На нараду до педагогічних працівників завітав депутат Черкаської обласної ради, щоб особисто привітати освітян з початком нового навчального року та подякувати всім педагогічним працівникам за кропітку, важливу й відповідальну роботу з підростаючим поколінням.

 Підсумовуючи роботу конференції, начальник відділу освіти, молоді та спорту Катеринопільської селищної ради Володимир Химич зазначив, що підсумки роботи підбиті, пріоритети визначені в освітньому процесі та побажав всім у новому навчальному році плідної співпраці, міцного здоров’я, виключно успішних та результативних кроків на освітянському шляху.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора