A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Нові можливості для зацікавлених людей

Дата: 29.08.2021 07:02
Кількість переглядів: 290

Фото без опису 27 серпня в рамках співпраці та з метою  розширення можливостей незайнятих громадян до подолання професійних, особистісних та інших життєвих перешкод фахівці Катеринопільської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості, Центру надання соціальних послуг Катеринопільської селищної ради та Катеринопільського бюро безоплатної правової допомоги організували спільний захід для зареєстрованих безробітних на базі Центру інтелектуального та творчого розвитку «Крок назустріч» .

 Начальник відділу надання соціальних послуг Анна Жоломко провела  екскурсію для гостей та розповіла про мету створення Центру та його завдання, технічне оснащення і основні напрямки роботи, а також про послуги, які надаються відвідувачам. Анна Андріївна зазначила: «Основними категоріями населення, на які орієнтованоФото без опису роботу Центру, є, насамперед, громадяни, які потрапили у складні життєві обставини. До них відносяться: особи з інвалідністю, безробітні, особи пенсійного віку, члени малозабезпечених сімей.   Наразі центр має змогу навчати за програмами «Комп’ютерна грамотність» та «Швацька справа». У перспективі впровадження курсів з в’язання  та вишивання. У центрі передбачено і надання психологічної допомоги для зазначених категорій населення».

 Головний спеціаліст Катеринопільського бюро безоплатної правової допомоги Антоніна Воскобійник ознайомила учасників заходу з діяльністю  та послугами бюро та надала іміджеву продукцію з детальним описом послуг.

 Провідний фахівець з профорієнтації  Олександр Палубінський відмітив: «В сучасних умовах використання будь-яких можливостей саморозвитку є вимогою часу. Адже той, хто постійно працює над собою,  досягає успіху в будь-яких сферах життєдіяльності. А створення Центру інтелектуального та творчого розвитку «Крок назустріч»  допомагає у цьому».

 Восьмеро безробітних, серед яких були і особи з інвалідністю. з цікавістю розпитували  організаторів щодо умов, строків та порядку проходження навчання, тощо. На всі питання вони отримали вичерпні фахові консультації.

 

Заступник директора районної філії                                                              Р.Малько


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора