A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Відбулось чергове засідання виконавчого комітету

Дата: 31.08.2021 21:36
Кількість переглядів: 361

 30 серпня 2021 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Катеринопільської селищної ради. Засідання провів селищний голова Володимир Коваленко у присутності членів виконкому та запрошених керівників комунальних закладів і начальників структурних підрозділів селищної ради та її виконавчих органів.
 Розпочали розгляд питань із доповіді директора комунального закладу "Катеринопільський будинок культури територіальної громади" Юлії  Пономаренко щодо організації роботи клубних закладів територіальної громади. Роботу клубних закладів територіальної громади члени виконкому визнали задовільною. Директору  КЗ "Катеринопільський будинок культури територіальної громади" Юлії Пономаренко вказали на необхідність  продовжувати роботу, направлену на підняття рівня роботи клубних закладів, організовувати вивчення культурних запитів і потреб населення у сфері організації дозвілля, забезпечувати проведення заходів з популяризації нематеріальної культурної спадщини громади та сприяти участі аматорських колективів, окремих виконавців у регіональних фестивалях, конкурсах. Відповідно працівникам клубних закладів у своїй роботі чітко дотримуватися затверджених планів та розпорядку роботи, продовжувати роботу щодо організації та проведення культурно-мистецьких заходів, налагодити співпрацю із старостами населених пунктів громади, а також активізувати діяльність щодо залучення дітей та молоді до участі в проведенні культурно-мистецьких заходів.
 Відповідно до порядку денного заслухали питання, які  стосувалися попереднього розгляду проектів рішень селищної ради на передодні другого пленарного засідання сесії. 
Розглянули  та схвалили проекти  рішень селищної ради щодо внесення змін до   бюджету  Катеринопільської селищної територіальної громади  на 2021 рік, прогнозу бюджету громади на 2022 – 2024 роки, а також проекти цільових програм та змін до них.
Заслухали інформацію  головного спеціаліста відділу фінансів, економічного розвитку та інвестицій Ірини Штепан про хід  виконання    Програми економічного і соціального розвитку Катеринопільської територіальної громади за І півріччя  2021 року  та вирішили подати звіт  про її виконання на затвердження сесії селищної ради.
  Ще члени виконкому розглянули важливе питання, що стосується економічного і соціального розвитку територіальної громади на ближчі 3 роки. А саме, схвалили проект Програми економічного і соціального розвитку Катеринопільської селищної територіальної громади на 2022 – 2024  роки  та подали на розгляд депутатів. 
 На завершення засідання, члени виконкому розглянули питання щодо надання дозволу на видалення зелених насаджень, задовольнивши заяву жительки із с. Бродецьке.
 Закриваючи засідання, селищний голова поінформував про готовність закладів освіти громади розпочати новий навчальний рік, а також акцентував увагу відповідальних осіб на організації проведення робіт з ремонту доріг у сільських населених пунктах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора