A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Привітання з Днем знань

Дата: 01.09.2021 09:31
Кількість переглядів: 248

Фото без опису         Дорогі школярі! Шановні вчителі та батьки!
  Щиро  вітаємо Вас із всенародним святом – Днем знань!
Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, нових звершень, самостійного життя, набуття мудрості, доброти і людяності.
 Для когось цей навчальний рік буде першим, для когось – останнім чи черговим. Але день, яким він відкривається, однаково урочистий і незабутній – святковою атмосферою, барвами осінніх квітів, свіжістю оновлених класів. І, звичайно, закличним дзвоником. 
 Особливим і  важливим  цей день є для наших  першачків, які, тримаючись за батьківські руки, вперше ступлять на незвіданий шлях.  Не менш важливим він є і для майбутніх випускників, яким  скоро  доведеться іти у доросле життя та обирати свою професійну стежину.  
  У цей  святковий день від щирого серця бажаємо  усім учасникам освітнього процесу міцного  здоров’я, щастя, миру, добра, благополуччя, невичерпної енергії при здобутті нових знань. Нехай цей навчальний рік відкриє для Вас нові горизонти й можливості, стане щасливим часом здійснення усіх планів, задумів, мрій та сподівань.

 

Зі святом!

З повагою,

Селищний голова  Володимир Коваленко,

виконавчий комітет та депутатський корпус селищної ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора