A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Привітання з Днем підприємця

Дата: 03.09.2021 17:54
Кількість переглядів: 259

Фото без описуШановні підприємці Катеринопільської територіальної громади!

 Щиро вітаємо Вас з професійним святом —  Днем підприємця!

 День підприємця в Україні відзначають щорічно в першу неділю вересня. З нагоди професійного свята слова вдячності адресуємо енергійним, ініціативним людям, що зуміли організувати свою справу, втілити в життя нові ідеї та проекти, своєю невтомною працею активно сприяти  розвитку нашої держави.

 Розвиток підприємництва і збільшення на цій основі надходжень до бюджетів усіх рівнів дає можливість вирішувати ряд найактуальніших соціально-економічних проблем, передбачає зміцнення економіки, надає їй гнучкості, створює нові робочі місця.

 Підприємництво – це вибір людей, які шукають можливості, створюють нові ідеї, змінюють світ. Це щоденний виклик і щоденні рішення. Це самореалізація через створення нових товарів і послуг, це наповнення державної казни і вирішення комплексу соціальних завдань.

 У цей святковий день  висловлюємо кожному з Вас глибоку вдячність за ініціативність, допомогу, прийняття важливих рішень, що сприяють розвитку Катеринопільської громади!

 Дозвольте побажати Вам міцного здоров'я, щастя, невпинного руху вперед, добра й благополуччя Вам і Вашим родинам, вагомих успіхів, вдалих угод, надійних партнерів та  успіхів у всіх починаннях! 

З повагою, 

Селищний голова    Володимир Коваленко,

виконавчий комітет та депутатський корпус селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора