A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Проект «Шкільна екотеплиця» стартує

Дата: 10.09.2021 14:56
Кількість переглядів: 243

Фото без описуНовий 2021-2022 навчальний рік для Катеринопільського закладу  загальної середньої освіти №2 розпочався з реалізації переможного екологічного проекту «Шкільна екотеплиця - як дослідницька лабораторія для учнів», подарованого  Благодійним фондом "МХП-Громаді" в рамках цьогорічного Всеукраїнського конкурсу мікрогрантів для розвитку громад «Час діяти, Україно!».

Нині усе більших обертів набирає екологічний тренд, мета якого, зробити органічною частиною освітній процес, а разом з тим, виховати у здобувачів освіти відповідальність, любов до праці, підприємницькі риси. Це дасть можливість усім дітям проводити наукові дослідження, адже навчання не повинно бути типовим, а хочеться підходити до нього творчо, щоб практичні заняття стали джерелом нових ідей та ініціатив для учнів.

Щоденно вихованці закладу спільно з учителями та працівниками прикладають неабиякі зусилля, щоб реалізувати мрію – стару теплицю перетворити на сучасний бренд «Екотеплиця». З неймовірним запалом розпочалися роботи з демонтажу старої будівлі та насаджень навколо неї.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора