A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Привітання з Днем фізичної культури і спорту

Дата: 11.09.2021 09:55
Кількість переглядів: 198

Фото без опису

Шановні спортсмени, тренери, працівники фізичної культури , ветерани галузі, прихильники активного і здорового способу життя, спортивні уболівальники Катеринопільської територіальної громади!

Прийміть нащиріші вітання з нагоди  Дня фізичної культури і спорту!

   Це свято всіх прихильників здорового способу життя. Спорт, це не тільки самоорганізація і дисципліна, здоров’я і молодість, елемент культури і стиль життя – це саме життя, рух вперед! Це свято сильних і бадьорих духом людей.

   Саме здорові духом і тілом люди складають опору суспільства, адже спорт не тільки дає здоров’я, він загартовує характер і волю.Фізичне виховання – це здоров’я нації. Отож, наше спільне завдання – залучати в спортивні зали, на майданчики як найбільше дітей, молоді, іх батьків, але найголовніше – створення для занять спортом відповідних умов. Тому підтримка фізкультурно-спортивного руху, зміцнення матеріально - технічної бази спортивних закладів   – це один з пріоритетних напрямків діяльності Катеринопільської територіальної громади.

   На території нашої громади зростає популярність масової фізичної культури, примножуються багаті спортивні традиції, а спортсмени гідно представляють нашу громаду на спортивних та світових  аренах. Вагомі спортивні досягнення – яскраве підтвердження статусу фізичної культури і спорту у нашій громаді, а головне – це добрий приклад для спортсменів початківців.

  Висловлюємо щиру подяку вчителям, тренерам, ветеранам галузі за гідне продовження традицій з виховання вольової, фізично загартованої та здорової молоді.

   У цей святковий день  бажаємо всім міцного здоров’я, успіхів, наполегливості та перемог! Нехай щастить усім, хто присвятив своє життя спорту, популяризації та розвитку сфери фізичної культури.

З повагою,

Селищний голова   Володимир Коваленко, виконавчий комітет та депутатський корпус селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора