A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Відбудеться Національний Благодійний Всеукраїнський Інтелектуальний онлайн-форум під назвою «Intellectual Online Ironman» — «Управлінські рішення в сучасних умовах»

Дата: 15.09.2021 10:54
Кількість переглядів: 211

Фото без опису Відбудеться Національний Благодійний Всеукраїнський Інтелектуальний онлайн-форум під назвою «Intellectual Online Ironman» — «Управлінські рішення в сучасних умовах». Організаторами виступають Всеукраїнська асоціація керівників бізнесу та Rotary Club Lviv Innovational.

 Стартує подія з 2 листопада 2021 року та триватиме до 16 лютого 2022 року. Онлайн-трансляції в зазначені терміни відбуватимуться щодня з 19.00 до 21.00. Цей глобальний благодійний проєкт покликаний на якісну взаємодію між підприємцями та слухачами форуму. Адже, кризові часи в бізнесі створені для того, аби зуміти вчасно зупинитися та спрямувати власний вектор в той бік, який допоможе не лише врятувати бізнес, а й покращити його.

 Спікери в онлайн-зустрічах, які триватимуть 100 днів дискутуватимуть про такі важливі теми:
– сучасні стратегії розвитку;
– процесне та проектне управління;
– операційне управління організацією;
– фінансові та стратегічні рішення;
– стратегічний та операційний маркетинг;
– корпоративна культура;
– партнерство у бізнесі;
– організація систем продажів;
– піар та медійний супровід;
– юридичні рішення;
– побудова сучасних бізнес-систем;
– управління та розвиток персоналу.

Онлайн-форум дасть можливість спілкування, обміну досвідом та важливої інформації. Експерти розкриватимуть власні секрети ведення бізнесу в кризові часи та навчатимуть цьому слухачів.
Поряд з професійною метою форуму організатори не забувають й про благодійність. Усі кошти від продажу квитків на участь у форумі буде спрямовано на підтримку молоді з інвалідністю, а саме створення віддалених робочих місць з подальшим навчанням та працевлаштуванням. Метою цієї благодійної акції є зміна ставлення українських керівників до культури працевлаштування людей з інвалідністю.

Дізнатися більше можна за посиланням:
https://uabl.org/vseukrainskyi-blahodiinyi-onlain-forum/

Зареєструватися можна за посиланням:
https://www.rotary-innovational.com/

  •  

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора