A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Ініціативні та активні гуляйпільці зробили своє село кращим

Дата: 15.09.2021 14:51
Кількість переглядів: 440

 Ніхто не заперечить, що для кожного з нас назавжди залишається найріднішим місцем на землі – місце народження, де найближча серцю природа, знайомі з дитинства улюблені місця рідного краю. Не всі залишаються жити в рідному селі, але всіх воно повертає у теплі спогади свого безтурботного дитинства та прекрасної юності. І кожному з нас, хто жив тут раніше чи живе зараз в ньому, хочеться бачити рідні місця охайними та красивими, пройтися стежками своєї малої батьківщини. От саме, з таким покликом в серці згуртувалися ініціативні гуляйпільці та уродженці села з метою зробити свій рідний край красивим. І це їм вдалося!

 Об’єднавши всі зусилля та ініціативи місцевих підприємців, підприємців-земляків та активних мешканців села на чолі із старостою Наталією Клапоушенко, провели великий об’єм робіт по благоустрою села, облаштували його центр з красивою зоною відпочинку для жителів та гостей своєї малої батьківщини. Роботу проведено грандіозну із чималими фінансовими вкладеннями спонсорів. Хочемо зауважити, що все це зроблено добровільно й щиросердно, тому й спонсори не хочуть афішувати себе, пояснюючи, що їх вкладення це прояв уваги і турботи до рідного села та його мешканців.

 Привівши до ладу та оновивши центр села, гуляйпільці разом із своїми спонсорами на високому рівні відсвяткували День села. Красиві фотозони, професійна сцена, яскрава концертна програма із виступами місцевих творчих колективів та Гуляйпільського хору, українського гурту «Друзі мої» та народного артиста Степана Гіги, безкоштовні гірки та батути для дітей. По особливому і тепло на святі вшанували своїх земляків - ветеранів праці, воїнів-авганців, учасників АТО, матерів-героїнь, багатодітних сімей, новонароджених діток. Загалом було вручено понад 100 гарних подарунків. Свято вдалось яскравим, вражаючим та незабутнім!

 Селищний голова Володимир Коваленко, депутатський корпус і виконавчий комітет Катеринопільської селищної ради щиро дякують всім - спонсорам та небайдужим мешканцям Гуляйполя за гарну ініціативу – осучаснення центру села, який став привабливим й красивим. Особливо дякуємо активним гуляйпільцям, котрі неодноразово виходили на толоки по благоустрою центру села, згуртовано й дружно прибирали, фарбували міст, паркан, білили дерева й бордюри. Результат їхньої праці заслуговує на увагу! Адже, вони своїми діями показали, що об’єднавши зусилля можна разом зробити багато корисного для своєї малої батьківщини. І нехай їхній гарний результат роботи стане прикладом для наслідування в кожному населеному пункті нашої Катеринопільської громади!

 Привівши до ладу та оновивши центр села, гуляйпільці разом із своїми спонсорами на високому рівні відсвяткували День села. Красиві фотозони, професійна сцена, яскрава концертна програма із виступами місцевих творчих колективів та Гуляйпільського хору, українського гурту «Друзі мої» та народного артиста Степана Гіги, безкоштовні гірки та батути для дітей. По особливому і тепло на святі вшанували своїх земляків - ветеранів праці, воїнів-афганців, учасників АТО, матерів-героїнь, багатодітних сімей, новонароджених діток. Загалом було вручено понад 100 гарних подарунків. Свято вдалось яскравим, вражаючим та незабутнім!

 Селищний голова Володимир Коваленко, депутатський корпус і виконавчий комітет Катеринопільської селищної ради щиро дякують всім - спонсорам та небайдужим мешканцям Гуляйполя за гарну ініціативу – осучаснити центр села, зробивши його привабливим й красивим. Особливо дякуємо активним гуляйпільцям, які неодноразово і безоплатно виходили на заходи по благоустрою центру села, згуртовано й дружно прибирали, фарбували міст та білили бордюри. Результат їхньої праці заслуговує на увагу! Вони своїми діями показали, що об’єднавши зусилля можна разом зробити багато корисного для своєї малої батьківщини. І нехай їхній гарний результат роботи стане прикладом для втілення в життя кожного населеного пункту нашої Катеринопільської громади!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора