A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Про ремонт доріг в населених пунктах Катеринопільської територіальної громади.

Дата: 24.09.2021 20:30
Кількість переглядів: 214

Фото без опису На цьому тижні селищний голова Володимир Коваленко зробив об’їзд сіл територіальної громади, щоб проконтролювати хід проведення ремонту доріг по населених пунктах громади.

 Зокрема, він оглянув відновлену дорогу місцевого значення О 240803 /Шпола – Мокра Калигірка – Катеринопіль/ – Петраківка – Стійкове, що ремонтувалась в рамках державної програми #ВеликеБудівництво. Наразі на ділянці між селами Вербовець і Гончариха протяжністю 2 км замість бруківки покладено новий асфальт. Але, щоб з’єднати відремонтовану частину дороги з уже існуючим асфальтовим покриттям села Гончариха, необхідно ще провести ремонт дорожнього покриття протяжністю майже 0,7км. Тому, саме цей відрізок дороги з продовженням його у напрямку до села Петраківка включено у пропозиції на проведення капітального ремонту в наступному році, які вже направлено до Черкаської ОДА та Служби місцевих автомобільних доріг у Черкаській області.

Разом з цією пропозицією, ще на капітальний ремонт подано автомобільну дорогу О240802 Вікнино- Мокра Калигірка- Ярошівка протяжністю 0,7км. А на проведення поточного середнього ремонту подані автомобільні дороги О 240803 Шпола- Катеринопіль- Петраківка-Стійкове протяжністю 5км, О240809 Катеринопіль-Пальчик-Ямпіль протяжністю 5,6км та О241405 Тальне- Лоташове- Пальчик протяжністю 3,8км, що проходять територією нашої громади.

Також, селищний голова оглянув відремонтовані дороги комунальної власності по селах територіальної громади, ремонти яких проводяться за рахунок бюджету Катеринопільської територіальної громади.

Так, на сьогодні вже проведені поточні ремонти доріг у селах Гончариха, Гуляйполе, Бродецьке, Кайтанівка, Шостакове, Новоселиця, Розсохуватка, Ямпіль, Вікнине на майже 936 тисяч гривень. По Лисичій Балці ремонт доріг на завершальному етапі. Ще в цьому році заплановано провести поточні ремонти доріг по селам Вербовець, Петраківка, Стійкове та Потоки. А у Пальчику заплановано відремонтувати 3 дорожні мости.

За результатами огляду стану доріг комунальної власності, було також визначено ділянки для першочергового включення їх в пропозиції з проведення ремонтів у наступному році.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора