A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Відбулося перше засідання 11 сесії Катеринопільської селищної ради VIII скликання.

Дата: 27.09.2021 16:42
Кількість переглядів: 230

Фото без опису24.09.2021 в залі засідань під головуванням селищного голови Володимира Коваленка відбулося перше засідання 11 сесії Катеринопільської селищної ради VIII скликання.

На сесії були присутніми запрошені керівники структурних підрозділів селищної ради та її виконавчого комітету, керівники комунальних підприємств та закладів, представники ЗМІ.

Перед початком роботи сесії, за пропозицією селищного голови, вшанували хвилиною мовчання пам’ять воїнів загиблих в зоні проведення ООС на Сході України.

Першим питанням розглянули внесення змін Регламенту Катеринопільської селищної ради VIII скликання, доповнивши його порядком голосування за допомогою електронної системи та виклавши його в новій редакції.

При внесенні змін до рішень селищної ради щодо надання адміністративних послуг відділом «Центр надання адміністративних послуг” розширили способи їх надання, що значно розширять кількість наданих послуг та покращать якість їх надання.

Внесли зміни до Програми розвитку та підтримки комунального некомерційного підприємства "Катеринопільський центр первинної медико-санітарної допомоги" на 2021 рік, які спрямовані на забезпечення зниження рівня захворюваності, інвалідності та смертності населення шляхом формування і налагодження ефективного функціонування системи надання населенню доступної і високоякісної первинної медико-санітарної допомоги на засадах сімейної медицини.

Внесені змін до бюджету Катеринопільської селищної територіальної громади на 2021рік в основному стосувалися надходження субвенції з обласного бюджету по Програмі соціально-економічного розвитку в сумі 150 тисяч гривень на поліпшення матеріально-технічних баз закладів освіти та змін у видатковій частині бюджету, спрямованих на забезпечення діяльності та підготовки до опалювального періоду бюджетних установ, закладів Катеринопільської селищної ради.

Враховуючи висновки і рекомендації постійної комісії селищної ради з питань регулювання земельних відносин, містобудування, екології, охорони навколишнього середовища та з метою концентрації коштів для фінансування природоохоронних заходів було затверджено Положення про фонд охорони навколишнього природного середовища Катеринопільської територіальної громади.

Також депутати селищної ради розглянули ряд земельних питань. Після чого проголосували за утворення старостинських округів Катеринопільської селищної територіальної громади. Зокрема, прийнято рішення про утворення 10 старостинських округів: Вікнинський ( с.Вікнине, с.Грушківка), Вербовецький ( с.Вербовець), Гончариський ( с.Гончариха, с.Ромейкове, с-ще Новоукраїнка), Гуляйпільський (с.Гуляйполе, с.Бродецьке, с.Шостакове), Кайтанівський (с.Кайтанівка), Лисичобалківський (с.Лисича Балка, с.Потоки, с.Кобилянка), Новоселицький (с.Новоселиця), Пальчиківський (с.Пальчик, с.Луківка, с.Ямпіль), Петраківський ( с.Петраківка, с.Стійкове) та Розсохуватський (с.Розсохуватка). Депутати затвердили поетапний план заходів щодо забезпечення утворення на території громади старостинських округів, визначили строки його реалізації та відповідальних осіб.

Також були затвердженні передавальні акти Кайтанівського закладу дошкільної освіти (дитячого садка) "Дзвіночок”, Гончариського закладу дошкільної освіти (дитячого садка) "Ромашка" та Гончариського закладу загальної середньої освіти. А у зв’язку з необхідністю внесення змін до установчих документів закладів та установ освіти затвердили нову редакцію статутів Катеринопільського центру розвитку дитини “Сонечко”, комунальної установи “Катеринопільський інклюзивно – ресурсний центр” та Катеринопільського закладу дошкільної освіти (ясла-садок) “Казка”, попередньо змінивши його назву.Фото без опису

На звершення засідання депутати прийняли рішення щодо підготовки і внесення на розгляд селищної ради питань щодо найменування, перейменування вулиць, провулків, площ, парків, скверів та інших об'єктів на території Катеринопільської територіальної громади, яким затвердили склад комісії та два положення про порядок і про комісію, що регламентуватимуть роботу з цих питань.

Після розгляду всіх питань порядку денного першого засідання 11 сесії селищної ради селищний голова подякував депутатам за сесійну роботу та оголосив про проведення другого засідання на початку жовтня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора