A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

У селищі Катеринопіль невідомими пошкоджено щитовий контейнер, який забезпечує роботу вуличних ліхтарів

Дата: 28.09.2021 08:45
Кількість переглядів: 217

Фото без опису Минулими вихідними на центральній площі селища Катеринопіль невідомі пошкодили контейнер, що забезпечує роботу більше 15 вуличних ліхтарів та залишили центр селища без освітлення. Це вже не поодинокий випадок самовільного втручання сторонніх осіб в роботу вуличного освітлення, як у селищі, так і в населених пунктах Катеринопільської територіальної громади, що призводить до пошкоджень, в тому числі й цього щитового контейнера, який в цьому році замінували по цій же причині. Складається таке враження, що освітлення в центрі селища стає комусь на заваді і «герої» владні позбутися його наражають себе на небезпеку, адже в контейнері знаходяться кабелі та вимикачі під напругою та завдають шкоди громаді.

 Наразі проведено відновлювальні роботи та забезпечено вуличне освітлення на центральній площі селища. А враховуючи ситуацію, що склалася, звертаємось до мешканців всієї територіальної громади відповідальніше ставиться до майна комунальної власності, особливо в плані вуличного освітлення. Необдумані дії самовільного втручання в роботу вуличного освітлення обертаються на пошкодження лінії та тягнуть за собою додаткові витрати із бюджету громади.

 Тому, просимо можливих свідків повідомити виконавчий комітет Катеринопільської селищної ради за телефоном 3-00-38 про відомі вам обставини вище вказаного пошкодження контейнера щитової.

 Ще звертаємось до мешканців Катеринопільської територіальної громади з проханням - давайте разом дбати, підтримувати та берегти красу рідного краю!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора