A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Команда Катеринопільської ДЮСШ представляла Черкаську область на Всеукраїнському турнірі "Кубок єднання-2021"

Дата: 28.09.2021 12:50
Кількість переглядів: 1019

  Фото без опису25-26 вересня у м. Луцьку на стадіоні "Авангард" відбулись фінальні матчі Всеукраїнського турніру з футболу "Кубок єднання-2021" серед дітей 2010–2011 років народження,  де команда Катеринопільської ДЮСШ, яка представляла Черкаську область  зайняла 12 місце з 22.

 У першій грі наші хлопці змагалися з Запорізькою областю. Матч завершився з рахунком 3:1 – Катеринопіль виграв. Другий матч з Івано-Франківською областю завершився з рахунком 0:0. Третя гра була з Львівською областю, наша команда виграла з рахунком 3:0. Катеринопіль поступився лише Чернігівській області, пропустивши один гол.

  По завершенню змагань юним футболістам вручили 15 м‘ячів, манішки для тренувань, сітки на ворота, пам‘ятні фото, медалі та статуетку для команди.

   Кращим гравцем команди Катеринопільської ДЮСШ став Назар Янковий.

  Нагадаємо, Всеукраїнський турнір із футболу серед дітей 2010–2011 років народження був організований Благодійним Фондом Ігоря Палиці "Тільки разом". Змагання відбулись у 22 областях України та зібрали 400 команд, а це майже 7 тисяч учасників, які змагалися за перемогу та продемонстрували достойну гру.

 Команда Катеринопільської ДЮСШ ставши переможцем відбіркового обласного туру  виборола право представляти  Черкаську область у Всеукраїнському турнірі з футболу "Кубок єднання - 2021" у м. Луцьку.

   Катеринопільська селищна рада, її виконавчий комітет та депутатський корпус висловлюють щиру вдячність тренеру й директору Катеринопільського ДЮСШ  Анатолію Дубовцеву та його вихованцям   за гарний результат  змагань! Бажаємо  юним футболістам не зупинятися на досягнутому, а здобувати ще більше перемог та нових висот. Окрема подяка батькам дітей за їх виховання та підтримку! ДЯКУЄМО!!!

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора