A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Селищний голова Володимир Коваленко взяв участь в роботі першої регіональної конференції «Децентралізація управління – шанси та виклики для розвитку сільської місцевості».

Дата: 29.09.2021 17:10
Кількість переглядів: 175

Фото без опису Всеукраїнська асоціація громад разом з АПД Україна / APD Ukraine розпочала цикл регіональних конференцій «Децентралізація управління – шанси та виклики для розвитку сільської місцевості» для південних та центральних регіонів.

 Перша конференція в рамках туру відбулась 27 вересня в смт Олександрівка для громад Кіровоградської та Черкаської областей.

 Учасників заходу онлайн привітали Міністр Міністерство аграрної політики та продовольства України Роман Лещенко та виконавчий директор ВАГ Іван Слободяник. Дистанційно до засідань долучилися перший заступник голови Асоціації, радник Міністра агрополітики Сергій Замідра, безпосередньо в роботу включився директор з розвитку ВАГ Ігор Абрам'юк.

 На місці активну участь взяли голова Кіровоградського обласного відділення Асоціації Олег Вєтров, голова Кропивницького районного відділення Віктор Поліщук та координатор ВАГ на Кіровоградщині Андрій Жила.

 Черкаське відділення представили - голова Анатолій Пархоменко та координатор Сергій Гончар.

 Найбільше дискусій у представників громад викликали питання:

земельної реформи та проблем, які виникають в ході її реалізації;

наповнення бюджетів громад від використання земель.

 За результатами обговорень сформовано ряд пропозицій для центрального офісу ВАГ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора