A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Привітання з Всеукраїнським днем бібліотек

Дата: 30.09.2021 11:25
Кількість переглядів: 257

Шановні працівники бібліотечних установ територіальної громади та ветерани галузі!

 Сердечно вітаємо Вас із професійним святом - Всеукраїнським днем бібліотек!

У всі часи бібліотека була джерелом отримання різноманітних знань, накопичених людством. Книга і сьогодні залишається джерелом інформації, а бібліотекар - хранителем і двигуном людської культури.

Професія бібліотекаря надзвичайно важлива, адже, від Вашої праці залежить інтелектуальне майбутнє нашої держави та її успішний розвиток.

Сьогодні бібліотека Катеринопільської територіальної громади знаходить і впроваджує нові форми спілкування з читачами. Вона бере участь у створенні сучасного інформаційного простору, сприяє формуванню моральних принципів підростаючого покоління, а працівники бібліотек є незамінними помічниками в оперативному і якісному забезпеченні інформацією.

У цей святковий день від щирого серця бажаємо Вам міцного здоров'я, щастя, родинного затишку благополуччя, нових ініціатив, цікавих перспективних проектів та нових творчих здобутків у Вашій благородній справі. Нехай Ваша праця завжди користується заслуженою повагою в суспільстві і знаходить гідний відгук у людських серцях, а працьовитість, життєва цілеспрямованість і високий професіоналізм допоможуть зберегти і примножити інтелектуальний і культурний потенціал нашої громади.

З повагою,

Селищний голова Володимир Коваленко,

виконавчий комітет та депутатський корпус селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора