A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

30 вересня - День усиновлення

Дата: 30.09.2021 15:04
Кількість переглядів: 229

Фото без опису В День святих Віри, Надії та Любові, а також їхньої матері Софії, відзначається День усиновлення в Україні, який згідно з Указом Президента України від 27 листопада 2008 року святкується щорічно 30 вересня. Це свято батьків і дітей та усіх причетних до цієї благородної справи.

 У цей день хочеться щиро подякувати усиновлювачам, опікунам, прийомним батькам, батькам-вихователям Катеринопільської територіальної громади, що дарують шанс дітям на здобуття щасливого майбутнього у новій сім’ї. День усиновлення – це не тільки свято подяки, але й нагадування про тих, хто досі не знав батьківської опіки.

 Усиновити дитину, полюбити, виховати і виростити, як рідну – це надзвичайно важливий крок – це життєвий подвиг, адже бути батьками – це один із найважливіших обов’язків, який доводиться виконувати у житті, але водночас цікавий та гідний старань.

 На сьогодні на території громади проживає 13 усиновлених дітей та функціонує 2 дитячих будинки сімейного типу, 1 прийомна сім’я, в яких на вихованні перебуває 22 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування. Протягом 2021 року статусу дитини-сироти та дитини, позбавленої батьківського піклування набуло 5 дітей, з них: 2 - влаштовано під опіку, піклування, 3 – на виховання та спільне проживання в дитячий будинок сімейного типу. Ці сім’ї дали кожній дитині найважливіше – щастя мати родину, батьківську турботу і тепло.

 Від щирого серця вітаємо всіх усиновителів, хай повниться дитячим щасливим сміхом Ваші домівки, хай ростуть здоровими і успішними діти, хай щедрість та милосердя Ваших душ заради наших дітей примножується з кожним днем, а Віра, Надія і Любов ніколи не покидає Ваші серця!

 З повагою,

 Селищний голова Володимир Коваленко,

 виконавчий комітет та депутатський корпус селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора