A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Привітання з Днем працівників освіти

Дата: 03.10.2021 08:01
Кількість переглядів: 326

На зображенні може бути: квітка та текстШановні вчителі, працівники та ветерани освітньої галузі Катеринопільської територіальної громади!

Прийміть сердечні вітання з професійним святом – Днем працівників освіти!

Професія вчителя – це наполеглива праця, яка збагачує світ мудрістю й знаннями, це мистецтво, обране за покликом серця. Ви формуєте наше майбутнє, завдяки Вашим зусиллям наполегливо і послідовно прокладається стежина із країни дитинства і пізнання до широкої дороги дорослого життя. Саме Ви відкриваєте перед всіма нами планету знань, даєте перші незабутні уроки добра, чесності і справедливості, любові до батьків та рідної землі.

Сьогодні в першу чергу від Вас залежить виховання нової, національно свідомої, патріотично налаштованої молоді, з новим рівнем знань,адже Ви — творці майбутнього нашої держави, її інтелекту.

У цей святковий день висловлюємо Вам глибоку вдячність за невтомну працю, творчий пошук, добро, високий професіоналізм та життєву мудрість.

Хай над Вами завжди сяє зірка людської вдячності всіх тих, кого Ви вивели в самостійне життя і кому дали найнеобхідніше – знання. Нехай засіяна Вашою невтомною працею освітянська нива дає багаті врожаї нових талантів, яскравих особистостей та визначні перемоги й здобутки!

Бажаємо всім Вам міцного здоров’я, творчої наснаги, життєвої сили, особистого щастя і родинного тепла.

Зі святом!

З повагою,

Селищний голова Володимир Коваленко,

виконавчий комітет та депутатський корпус селищної ради

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора