A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

У Катеринопільській територіальній громаді привітали людей похилого віку

Дата: 05.10.2021 10:34
Кількість переглядів: 235

 З нагоди Дня людей похилого віку, Центр надання соціальних послуг Катеринопільської селищної ради особливу увагу приділив громадянам похилого віку, ветеранам війни та праці, особам з інвалідністю, які є його підопічними.

 У перший жовтневий день осені, відбулися святкові заходи у відділенні стаціонарного догляду села Новоселиця, в якому проживає 12 підопічних. З найкращими побажаннями міцного здоров'я, затишку, любові і тепла приїхали їх привітати заступник голови Катеринопільської селищної ради Ірина МІНЕНКО, начальник Катеринопільського відділу обслуговування громадян ГУ ПФУ Оксана ЛЕВЧУК та директор Центру Анна ЖОЛОМКО. Вітаючи підопічних із святом, гості пригостили їх солодощами та фруктами. Також, для них традиційно було організовано святковий обід. А працівники Катеринопільського селищного будинку культури подарували святковий концерт, який завдав підопічним святкового настрою.

 Всі присутні були дуже задоволені зустріччю, а підопічні висловлювали слова щирої подяки всім учасникам і гостям свята та запрошували їх на подальші цікаві зустрічі!

 Ще з нагоди відзначення Міжнародного дня людей похилого віку працівники Центру відвідали своїх підопічних та вручили їм продуктові набори. З придбанням продуктових наборів Центру допоміг депутат Черкаської обласної ради від Всеукраїнського Об’єднання «ЧЕРКАЩАНИ» Олександр КОВАЛЕНКО. Зокрема, ним придбано олія, мед, крупи в асортименті та спаковано 129 продуктових наборів, які соціальні працівники вручили підопічним відділення соціальної допомоги, що обслуговуються вдома по всіх населених пунктах Катеринопільської територіальної громади.

 Нагадаємо, що на обліку та обслуговуванню Центру перебувають громадяни, які через поважний вік, захворювання, складні життєві обставини, одинокість а іноді відсутність уваги і турботи рідних, залишились на самоті. Це люди, з великим досвідом роботи, життєвим оптимізмом, бадьорістю духу, невтомної праці, які жили і працювали для майбутнього покоління і своєї держави. Тому, найкращими ліками для одиноких громадян є добре слово, увага, турбота та душевна розмова, яка залишає краплинку доброти в їхніх серцях.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора