A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Інформація про роботу відділу "Центр надання адміністративних послуг" селищної ради за 9 місяців 2021 року

Дата: 05.10.2021 10:49
Кількість переглядів: 712

Фото без опису

 Більше 8 тисяч жителів Катеринопільської територіальної громади звернулись до відділу "Центр надання адміністративних послуг" Катеринопільської селищної ради за 9 місяців поточного року. Майже половині з них спеціалістами відділу були надані кваліфіковані консультації. За цей же період оформили 8597 пакетів документів та отримали відповідні послуги. Найпопулярнішими з них є : місцеві послуги, суб’єктом надання яких є Катеринопільська селищна рада (довідки, рішення, архівні довідки, реєстрація колективних договорів тощо), послуги Держгеокадастру, послуги реєстрації нерухомого майна, бізнесу, послуги соціального захисту населення, тощо.

 Станом на 01.10.2021 через програмний комплекс "Інтегрована інформаційна система "Соціальна громада» адміністраторами відділу прийнято 518 електронних заяв, які передані в управління соціального захисту населення Звенигородської РДА. Для зручності громадян територіальної громади, які звертаються з соціальних питань, в ЦНАПі проводить прийом та надає фахові консультації спеціаліст відділу соціального захисту населення та охорони здоров’я Катеринопільської селищної ради. За 9 місяців поточного року з цих питань проконсультовано майже 1500 громадян. Найбільше звернень громадян було з питань оформлення субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям та інші.

 Із загальної кількості послуг майже 4000 адміністративних послуг становлять послуги, суб’єктом надання яких є селищна рада (800 - це послуги реєстрації місця проживання; понад 2500 – це різноманітні довідки).

 Майже 2200 адміністративних послуг – це послуги Держгеокадастру, з них 287 послуг надані в режимі "online". Більше 800 адмінпослуг надано по реєстрації нерухомого майна та бізнесу.

 Адміністратори ЦНАПу мають доступ до порталу "Дія". На інформаційних стендах в приміщенні відділу розміщено QR-коди, за допомогою яких громадяни мають можливість отримати копії цифрових документів.

 Загалом, станом на 01.10.2021року, кількість адміністративних послуг, наданих через ЦНАП, становить 246 одиниць. На даний час керівником відділу розробляється проект Переліку адмінпослуг з урахуванням вимог розпорядження Кабінету Міністрів України від 18.08.2021 №969-р "Про внесення змін до розпорядження Кабінету Міністрів України від 16.05.2014 №523".

Довідково інформуємо, що адміністратори відділу Гаркава О.М., Спільник Н.В., Янкова І.В. відповідально ставляться до заходів щодо не допущення поширення коронавірусу та вакциновані.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора