A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

З нагоди Дня захисників та захисниць України, Дня українського козацтва в Катеринополі відбулося урочисте покладання квітів до пам'ятних знаків.

Дата: 13.10.2021 20:10
Кількість переглядів: 203

 Селищний голова Володимир Коваленко разом із працівниками Катеринопільської селищної ради з урочистою ходою поклали квіти до пам’ятних знаків героям Небесної сотні та загиблим учасникам АТО, на честь загиблих воїнів-земляків, пам’ятників воїнам-афганцям, сотнику Армії УНР, полковнику Вільного козацтва Семену Гризлу.

 Вшановуючи усіх тих, хто ціною власного життя виборював незалежність і цілісність України, Володимир Андрійович зазначив, що 14 жовтня – особлива дата для кожного українця. Адже, в день великого християнського свята Покрови Пресвятої Богородиці ми вшановуємо захисників і захисниць рідної землі. Саме, День захисників та захисниць України – свято, яке уособлює мужність та героїзм оборонців і визволителів української землі на всіх етапах її історії. Впродовж тривожних подій на Сході України ми є свідками справжнього героїзму та сили духу, який демонструють українські військові. Героїчні подвиги наших захисників і захисниць назавжди залишаться в народній пам'яті, а самовідданість та віра в перемогу надихатимуть нас і надалі, додаючи сил та наснаги йти вперед та перемагати!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора