A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Привітання з Днем захисників і захисниць України та Днем українського козацтва

Дата: 14.10.2021 08:00
Кількість переглядів: 263

Фото без опису      Шановні земляки, дорогі захисники та захисниці України!

 У величне свято Покрови Пресвятої Богородиці та День українського козацтва ми відзначаємо державне свято – День захисників і захисниць України.

 Це свято нескорених, бо незважаючи на всі випробування, дух українського народу не вдається зламати жодному з ворогів. Воно воістину всенародне, окроплене кров’ю та освячене вірою. Адже наш народ завжди прагнув до незалежності, давав гідну відсіч загарбникам і відстоював рідну землю.

 Захисники України – це ті, для кого поняття честь, гідність, сила, витримка і відповідальність – не просто слова. Це ті, хто готовий не на словах, а на ділі повсякчас захищати свою родину, свій народ, свою країну, хто своєю силою та відвагою доводить, що ми дійсно є нащадками славного козацького роду.

 У цей святковий день висловлюємо велику вдячність і повагу всім, хто несе сьогодні військову службу в ім’я миру в Україні та схиляємо голови у жалобі за тими, хто віддав життя за Батьківщину. Низький уклін всім землякам, хто захищав і продовжує захищати цілісність і суверенітет нашої держави,зокрема ветеранам, учасникам бойових дій, військовослужбовцям, батькам та матерям воїнів, які сьогодні боронять рідну землю від навали агресора.

 Від щирого серця бажаємо всім міцного здоров’я, родинного затишку , добра, благополуччя та мирного неба над головою. Нехай Пресвята Богородиця береже кожну родину та нашу рідну Україну під своїм Покровом.

 Зичимо українським воїнам бадьорості духу, незламної волі, надійного родинного тилу й тепла рідної домівки. Нехай щира любов до України, народна повага і підтримка додають сил усім захисникам нашої держави у благородній справі служіння Батьківщині.

Слава Україні! Слава її захисникам!

З повагою,

Селищний голова Володимир Коваленко,

виконавчий комітет та депутатський корпус селищної ради

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора