A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Селищний голова Володимир Коваленко взяв участь у заходах до Дня захисників та захисниць України, що проходили на Замковій горі у Чигирині

Дата: 17.10.2021 15:24
Кількість переглядів: 232

Фото без опису Селищний голова Володимир Коваленко взяв участь у заходах до Дня захисників та захисниць України, що проходили на Замковій горі у Чигирині Черкаської області.

 Під час урочистих заходів голова Черкаської обласної державної адміністрації Олександр Скічко провів нагородження військовослужбовців, ветеранів та волонтерів російсько- української війни. Серед нагороджених є наші земляки.
 Почесною грамотою Черкаської обласної державної адміністрації за особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету, територіальної цілісності України та з нагоди Дня захисників і захисниць України нагороджено: ТРОХИМЕНКА Олександра Олександровича, заступника начальника 4-го відділу Звенигородського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, КЛИМЕНКА Олександра Олександровича, старшого водія гранатометного відділення та ВОСКОБІЙНИК Антоніну Сергіївну, радіотелефоністку відділення артилерійської розвідки.

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора