A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

У рамках Програми "Велике будівництво" розпочато капітальний ремонт вулиці В'ячеслава Чорновола в селищі Катеринопіль

Дата: 19.10.2021 21:27
Кількість переглядів: 282

 У межах програми Президента #ВеликеБудівництво та за сприяння голови Черкаської обласної державної адміністрації Олександра Скічка, депутатів обласної ради Олександра Воскобойніка і Олександра Коваленка розпочався капітальний ремонт дороги в Катеринополі по вулиці В’ячеслава Чорновола. Ремонтні роботи виконує переможець тендеру приватне підприємство "Ріалбут" з Богуслава Київської області. Вартість робіт становить майже 7,2 млн грн.

Сьогодні селищний голова Володимир Коваленко оглянув хід проведення капітального ремонту дороги на в’їзді в Катеринопіль із боку Єрок та зустрівся з підрядником, щоб обговорити робочі моменти. Наразі дорожники фрезерують старе покриття та облаштовують узбіччя.

Нагадаємо, що це дорога загального користування державного значення Т-24-11 /Звенигородка – Катеринопіль – Тальне – Маньківка/. На її аварійний стан було багато нарікань з боку водіїв, що спонукало селищного голову неодноразово звертатись щодо її ремонту до Служби автомобільних доріг у Черкаській області. А заручившись підтримкою депутатів обласної ради від Всеукраїнського об’єднання «ЧЕРКАЩАНИ» та голови Черкаської ОДА вдалося зрушити з місця вирішення питання цьогорічного ремонту цієї дороги. Багато скептиків не вірили в його проведення в цьому році, але вже із впевненістю можна сказати, що ця ділянка дороги, все таки, буде відремонтована найближчим часом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора