A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Відбулася 12 сесія Катеринопільської селищної ради VIII скликання

Дата: 23.10.2021 14:38
Кількість переглядів: 176

Фото без опису 22 жовтня 2021 року, в залі засідань відбулася 12 сесія Катеринопільської селищної ради під головуванням селищного голови Володимира Коваленка.

 На засіданні сесії були присутні запрошені керівники підприємств, установ, закладів комунальної власності та структурних підрозділів селищної ради, старости сіл та представники ЗМІ.

Розпочинаючи роботу сесії, за пропозицією селищного голови, присутні в залі вшанували хвилиною мовчання світлу пам'ять військовослужбовців, загиблих в зоні проведення ООС на Сході України.

 Згідно порядку денного, враховуючи зміни у відповідному законодавстві, розглянуто та затверджено у новій редакції перелік адміністративних послуг, що надаються Центром надання адміністративних послуг селищної ради. Цим переліком визначено 202 послуги, які будуть надаватися місцевим ЦНАПом, з них 159 державних та 43 місцевих адміністративних послуг.

 З метою збільшення фінансування були внесені зміни до двох цільових програм соціального спрямування - "Соціальний хліб" та Програми надання одноразової грошової допомоги за рахунок коштів бюджету Катеринопільської селищної територіальної громади на 2021 рік.

 При внесені змін до бюджету селищної територіальної громади на 2021 рік, враховуючи його перевиконання, затверджені доходи склали 120,8 млн. грн, з них по загальному фонду бюджету – 119,3 млн. грн. та по спеціальному фонду бюджету – 1,5 млн. грн. Відповідно затвердили й видатки на забезпечення діяльності бюджетних установ, закладів Катеринопільської селищної ради, які буди невраховані при формуванні бюджету на початку року.Фото без опису

 Враховуючи прийняте на минулій сесії рішення про утворення 10 старостинських округів Катеринопільської територіальної громади, депутати внесли відповідні зміни до структури і чисельності апарату селищної ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів ради.

 Розглянули ряд земельних питань. Зокрема, про надання дозволів на розроблення технічних документацій із землеустрою по встановленню (відновленню) меж земельних ділянок та проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, затвердження технічних документацій та припинення права користування земельними ділянками.

 Прийнято декілька рішень і у сфері управління комунальним майном. А саме про передачу в оренду частини адміністративної будівлі по вулиці Семена Гризла,12 в смт Катеринопіль для розміщення бюджетних установ, безоплатне прийняття в комунальну власність Катеринопільської територіальної громади частини комплексу будівель і споруд в смт Катеринопіль по вул. Фото без описуСоборна, 16 та надано згоду на прийняття з балансу Звенигородської районної державної адміністрації переоформлених транспортних засобів

 Розглянувши всі винесені на сесію питання, селищний голова проінформував депутатів про хід проведення ремонтів доріг на території громади, в тому числі і по вулиці В’ячеслава Чорновола в Катеринополі та про вирішення критичної ситуації, що склалася з опаленням закладів освіти по всій Україні. Після чого закрив роботу 12 сесії селищної ради, подякувавши депутатам за плідну та злагоджену роботу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора