A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Селищний голова Володимир Коваленко взяв участь у нараді, яка відбулась під головуванням Олександра Скічка у м. Звенигородка

Дата: 27.10.2021 13:02
Кількість переглядів: 281

Фото без опису Селищний голова Володимир Коваленко взяв участь у нараді, що відбулася 26 жовтня 2021 року в Звенигородці під головуванням голови Черкаської обласної державної адміністрації Олександра Скічка.

 В нараді також брали участь голова Звенигородської РДА Юрій Піковський, заступник начальника управління охорони здоров’я Черкаської ОДА Тетяна Бондар, директор КНП «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Черкаської обласної ради» Ігор Фесун, головний лікар КНП «Звенигородська БЛІЛ» Вардан Айрапетян, директор КНП «Звенигородський ЦПМСД» Галина Радьога, голова Звенигородської районної ради Сергій Струк, керівники підприємств, установ, організації, голови та представники територіальних громад Звенигородського району.

?Основним питанням наради була інформаційно-роз’яснювальна кампанія щодо вакцинації населення району. При розгляді якого, Олександр Скічко наголосив на питанні поширення COVID-19 в області та попередив про можливі обмеженні у разі впровадження «червоної зони» у нашому регіоні. Поза тим, зазначив як можна спрацювати на випередження. Він зауважив, що ситуація і справді складна. Вірус, який ми маємо цієї осені, набагато агресивніший за той, наприклад, який ми мали минулого року. Коли у нас буде «червона зона», це буде абсолютно «бити» по всіх, а, насамперед, по бізнесу. Ще він закликав віднестися з розумінням до ситуації, яка склалась та враховувати,  що можливості нашої медичної системи - обмежені. Занепокоєння викликає те, що для хворих можна буде розгорнути скільки завгодно ліжко-місць, але для їх медичного обслуговування та лікування не вистачатиме медичного персоналу.

 Підсумовуючи розгляд питання, голова Черкаської ОДА закликав учасників наради до активних дій щодо інформаційно-роз‘яснювальної кампанії серед населення по вакцинації та дотриманні протиепідеміологічних заходів.

 Далі на нараді були підняті питання, які турбують представників територіальних громад та підприємств Звенигородського Фото без описурайону. Зокрема, говорили про проблеми, які стосуються утримання закладів охорони здоров’я на місцях, можливості відкриття ковідного відділення на базі КНП «Звенигородська БЛІЛ» та про стан автомобільних доріг територіального значення. Саме, селищний голова Володимир Коваленко підняв питання про ремонт доріг територіального значення, яких чимало проходить територією Катеринопільської територіальної громади та які давно не ремонтуються і перебувають у аварійному стані. Своїм виступом він привернув увагу голови Черкаської ОДА до проблеми стану доріг територіальниого значення з метою їх включення до переліку доріг, що будуть ремонтуватися у наступному році.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора