A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

На Черкащині із залученням авіації стартувала кампанія вакцинації диких тварин проти сказу

Дата: 01.11.2021 16:12
Кількість переглядів: 392

 Фото без описуГоловне управління Держпродспоживслужби в Черкаській області повідомляє, що з  метою збереження стабільної епізоотичної ситуації зі сказу тварин на території області та відповідно до наказу Держпродспоживслужби України від 06.08.2021 №532 "Про організацію заходів з проведення осінньої кампанії з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин у 2021 році за допомогою авіації" на території Черкаської області розпочалась осіння планова пероральна імунізація диких м’ясоїдних тварин проти сказу.

 Розповсюдження принад з вакциною відбувається повітряним методом над лісовими та сільськогосподарськими угіддями області, поза територіями населених пунктів та водойм.

 Принада безпечна для людей і тварин та навколишнього середовища. Має вигляд невеликих брикетів розміром із сірникову коробку з різким запахом м’ясокісткового борошна. Усередині приманки знаходиться   капсула з вакциною проти сказу.

  Прохання до  жителів області з розумінням поставитись до заходів із вакцинації диких м’ясоїдних тварин, при виявленні принад не руйнувати їх, не брати в руки, а залишати привабливими для диких тварин.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора