A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Під головуванням заступника селищного голови Ірини Міненко відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини

Дата: 05.11.2021 16:11
Кількість переглядів: 201

Фото без опису Вчора, 4 листопада, під головуванням Ірини Міненко, заступника селищного голови- начальника відділу соціального захисту населення та охорони здоров'я Катеринопільської селищної ради, відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини, на якому розглянуто питання про виконання батьківських обов'язків громадянкою С. та про забезпечення прав і інтересів дітей, влаштованих або зарахованих на цілодобове перебування до закладів різних типів, форм власності та підпорядкування, а також соціальної підтримки їхніх сімей відповідно до потреб.

 По першому питанні комісія попередила матір про наслідки

в разі не виконання батьківських обов'язків та зобов'язала її дотримуватись належних умов для забезпечення проживання дітей, достатньо приділяти уваги їх вихованню і навчанню. Центру надання соціальних послуг селищної ради здійснювати соціальний супровід сім'ї. А навчальному закладу, в якому навчається дитина з цієї сім'ї, забезпечити здійснення громадського огляду її утримання, виховання, навчання, оздоровлення та проводити з нею виховні заходи з наданням психологічної допомоги.

 Щодо розгляду другого питання, комісія вирішила забезпечити в разі потреби соціальний захист дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, а Центру надання соціальних послуг селищної ради продовжувати роботу щодо оцінювання потреб таких сімей та дітей з них і сприяти впровадженню відповідно до потреб сімей з дітьми базових соціальних послуг для упередження потрапляння дітей до закладів, що здійснюють цілодобовий догляд та виховання дітей, що потрапили в складні життєві обставини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора