A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Катеринопільської селищної ради

Дата: 05.11.2021 20:15
Кількість переглядів: 196

Фото без описуЗасідання провів селищний голова Володимир Коваленко, на якому були присутні керівники підприємств, організацій, закладів комунальної власності, структурних підрозділів селищної ради та її виконавчих органів.

Згідно порядку денного розглянули невідкладні питання: затвердження робочого проекту та кошторисної документації на проведення реконструкції мереж вуличного освітлення села Пальчик, надали згідно клопотань та актів обстежень дозволи на видалення зелених насаджень (сухостійних та аварійних дерев).

Далі розглянули питання щодо надання неповнолітньому статусу дитини, позбавленої батьківського піклування та захисту прав ще однієї дитини в питанні вчинення правочину.

Закриваючи позачергове засідання, селищний голова проінформував всіх присутніх щодо питань, які обговорювалися на Всеукраїнському Форумі «Україна 30. Безпечна громада», Фото без описущо проходив вчора в Києві за участю Президента України. Він зазначив, що на органи місцевого самоврядування покладається відповідальна робота щодо розвитку безпечного середовища, безпечної інфраструктури та цифрових сервісів для громадян, над якими потрібно буде працювати й у нашій територіальній громаді.

В чергове нагадав присутнім щодо збільшення випадків захворювання на коронавірусну інфекцію та закликав всіх дотримуватися проти епідеміологічних заходів і продовжувати інформаційну кампанію щодо вакцинації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора