A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Привітання з Днем працівника соціальної сфери

Дата: 06.11.2021 20:00
Кількість переглядів: 420

Фото без опису Шановні працівники та ветерани соціальної сфери !

 Прийміть найщиріші вітання  з професійним святом – Днем працівника соціальної сфери!

 Це свято є свідченням високої оцінки державою ролі працівників, які щодня забезпечують реалізацію державної політики з питань соціального захисту, зайнятості, організації оплати і безпеки праці, трудових відносин.

 Ваша щоденна праця є вкрай важливою та необхідною. Адже вона безпосередньо пов'язана з турботою про пенсіонерів та інвалідів, учасників АТО та внутрішньо переміщених осіб, матерів і дітей, дітей – сиріт, малозабезпечених та багатодітних сімей, студентів і військовослужбовців, робітників та безробітних, про їх життя, умови праці та відпочинку.

 Ви першими приймаєте на себе проблеми людей, їх біль та життєві негаразди, прагнете допомогти і підтримати кожного.

 Піклуючись про людину, її майбутнє, забезпечуючи надання соціальних гарантій і допомоги тим, хто потрапив у нелегкі життєві ситуації, Ви робите вагомий внесок у розбудову демократичного суспільства.

 Саме тому служіння обраній справі, почуття обов’язку, професійність, доброта та душевна щедрість приносять Вам заслужену людську шану і повагу.
 У цей святковий день  висловлюємо Вам щиру вдячність за працю, за благородство душі, чуйність і терпіння, які проявляєте щодня.
 Бажаємо Вам та Вашим родинам міцного здоров’я, щастя, добробуту,  невичерпної енергії  та життєвих гараздів. Нехай у Ваших домівках панують мир і злагода, благополуччя і достаток, а  добро, дароване людям, повертaється до Вaс сторицею!

З повагою,

Селищний голова Володимир Коваленко,

виконавчий комітет та депутатський корпус селищної ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора