A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Привітання з Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва

Дата: 09.11.2021 09:49
Кількість переглядів: 313

Фото без описуШановні працівники культури та майстри народного мистецтва Катеринопільської територіальної громади, ветерани галузі!

 Прийміть найщиріші вітання та найкращі побажання з нагоди професійного свята - Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва!

 Це свято тих людей, які присвятили себе благородній справі – відтворювати, зберігати та примножувати безцінні духовні скарби нашого народу. Люди Вашої професії особливі, бо талант дається не кожному. Щоб успішно працювати у сфері культури, потрібно щодня виявляти ініціативу і творчість, завойовувати серця людей.

 Завдяки Вам, – справжнім творцям своєї справи, культура Катеринопільської територіальної громади, як галузь, попри всі труднощі та негаразди, розвивається, збагачується новими ідеями, цікавими формами роботи. Своєю наполегливою творчою працею, високим професіоналізмом ви звеличуєте рідний край, примножуєте його успіхи і досягнення.

 Висловлюємо слова щирої вдячності працівникам закладів культури громади, учасникам аматорських колективів, майстрам народного мистецтва за сумлінну працю, безперервний творчий пошук та вагомі духовні здобутки.

 У цей святковий день сердечно бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, успіхів у професійній діяльності, творчого ентузіазму, незгасного прагнення радувати та дивувати людей оригінальними ідеями на ниві культури. А у Вашому особистому житті нехай розквітає щастя, панує родинний затишок та благополуччя!

Зі святом!

З повагою,

Селищний голова Володимир Коваленко,

виконавчий комітет та депутатський корпус селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора