A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

У Катеринопільській територіальній громаді завдяки проекту "Зелена планета з МХП" висаджено майже 600 саджанців дерев

Дата: 11.11.2021 18:29
Кількість переглядів: 330

 Катеринопільська територіальна громада взяла участь в проєкті «Зелена планета з МХП» та отримала безкоштовні саджанці від Фонду сталого розвитку «МХП-Громаді».

 Участь в акції по висаджуванні зелених насаджень взяли працівники комунальних закладів освіти разом з вихованцями ЗЗСО №1, ЗЗСО №2, ліцею, ДНЗ «Казка», ЦРД «Сонечко» Розсохуватської та Новоселицької філії, Катеринопільської селищної ради, багатопрофільної лікарні, центру надання первинної медико-санітарної допомоги, Новоселицького відділення стаціонарного догляду, Катеринопільського селищного житлово-комунального господарства, старости та мешканці сіл Бродецьке, Гуляйполе, Розсохуватка. Ними висаджено майже 600 саджанців туй, ялин, ялівців, лип, горіхів, яблунь та черешень.

 Зазначимо, що проєкт Зелена планета з МХП реалізовується Фондом «МХП - Громаді» спільно з громадами, де веде свою діяльність підприємство ТОВ «НВФ «Урожай» Групи МХП. Така ініціатива ними реалізується другий рік поспіль і спрямована на озеленення територій для поліпшення стану довкілля. *Цього року Фонд «МХП - Громаді» закупив близько 16 400 саджанців і безкоштовно роздав їх громадам присутності МХП.*

Катеринопільська територіальна громада разом із #Зелена_платнета_з_МХП

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора