A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Осучаснений хореографічний зал відкрито

Дата: 11.11.2021 19:38
Кількість переглядів: 408

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 По святковому та в присутності партнерів проєкту «Сучасний хореографічний зал», що реалізується в межах Проєкту Партнерства «СпільноФонд», який став можливим в результаті синергії ФГ «Подільська громада» та БФ «МХП-Громаді» за підтримки ІСАР Єднання та Агентства США з міжнародного розвитку в рамках Проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України» відкрито відремонтований хореографічний зал в Катеринопільському будинку культури.

 На відкриття залу завітали голова Звенигородської РДА Юрій Піковський, депутат Черкаської обласної ради Олександр Коваленко, координатор проєкту Катерина Лісіченко, представники Благодійного Фонду «МХП-Громаді» Ірина Петренко і Анна Тарасевич, члени громадської організації «Об’єднання «Черкащани».

 Катеринопільська селищна рада брала активну участь в реалізації проекту та була партнером у його співфінансуванні. З бюджету територіальної громади на ремонт та облаштування хореографічної зали залучено коштів понад 100 тисяч гривень. Загальний бюджет проєкту склав понад 200 тисяч гривень, на які проведено ремонт зали, замінено вікна, двері, постелено спеціальний лінолеум, обладнано сучасними світильниками, дзеркалами та хореографічними станками.

 На відкритті селищний голова передав для потреб хореографічного залу необхідне музичне обладнання та подякував всім партнерам проєкту за їх внесок у його реалізацію.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора