A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Оновлення хірургічного відділення Катеринопільської лікарні

Дата: 12.11.2021 22:00
Кількість переглядів: 350

 

Фото без опису

 Вчора, 11 листопада,  до Катеринопільської багатопрофільної лікарні  завітали почесні гості депутати Черкаської обласної ради  Олександр Воскобойнік та Олександр Коваленко, представники Благодійного Фонду "МХП-Громаді″, директор ВП Катеринопіль ТОВ "Науково-виробнича фірма "Урожай" Микола Вовкотруб  та селищний голова Володимир Коваленко з нагоди реалізації проєкту  ″Створення комфортних умов для пацієнтів хірургічного профілю в поліклініці  комунального некомерційного підприємства ″Катеринопільська багатопрофільна лікарня″. 
  Цей проєкт - один із трьох проєктів нашої територіальної громади, що стали переможцями Всеукраїнського конкурсу мікрогрантів ″Час діяти, Україно!″, який навесні цього року проводив Благодійний Фонд ″МХП-Громаді″.
   Метою цього проекту було створення  комфортної зони перебування пацієнтів після оперативного лікування. Тому,  в  рамках його  реалізації було проведено ремонт коридору,  придбано медичні меблі, засоби транспортування в процедурні, гіпсовочну, перев’язувальну, фізіотерапевтичний  кабінети поліклініки,  на  дообстеження  рентген службою та  лабораторією,  на консультації до інших лікарів. Туалетні кімнати було облаштовано перилами та опорами  для пацієнтів з особливими потребами.   
    За умовами конкурсу Благодійний Фонд ″МХП-Громаді″ на реалізацію проєкту надав 48,5 тисяч гривень. Катеринопільська селищна рада також долучилась до його співфінансування та виділила 17,2 тисячі гривень. Депутат обласної ради Олександр Коваленко надав благодійну допомогу в сумі  40 тисяч гривень  на проведення ремонту коридору та на придбання медичного обладнання. Загальна вартість проєкту склала майже 155 тисяч гривень.
    Під час огляду хірургічного відділення лікарні директор ТОВ "НВФ "Урожай"   Олександр Воскобойнік відмітив кропітку працю керівництва та медперсоналу закладу. Він висловив намір надати допомогу лікарні в придбанні меблів та набору хірургічних інструментів.
     Селищний голова Володимир Коваленко та учасники заходу зазначили, що завдяки спільним зусиллям місцевої влади, депутатів обласної ради Олександра Воскобойніка та Олександра Коваленка,  з допомогою БФ ″МХП-Громаді″ досягнуто вагомих результатів у покращенні умов для відвідувачів і пацієнтів закладів охорони здоров'я   територіальної громади. Зокрема,  проводиться капітальний ремонт приміщення, де знаходиться Катеринопільський центр надання первинної медико-санітарної допомоги, проведено ремонт рентген кабінету, реконструйовано систему киснезабезпечення інфекційного відділення лікарні, проведено ремонт котельні та переведено на альтернативні газу види опалення будівлі лікарні, придбано дороговартісне медичне обладнання та інші заходи.
 Хоча у Катеринопільську багатопрофільну лікарню звертаються по допомогу жителі Мокрокалигірської  і Єрківської громад, проте кошти на виконання ремонтних робіт, придбання медичного обладнання вищевказані громади не виділяють.
 Селищний голова Володимир Коваленко подякував всім, хто долучився до впровадження проєкту та висловив сподівання  на подальшу тісну співпрацю у реалізації важливих для громади спільних проєктів. Він вручив головному лікарю багатопрофільної лікарні Людмилі Борецькій грошовий сертифікат на суму 3,0 тисячі гривень на поліпшення матеріально-технічної бази медичного закладу територіальної громади.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора