A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Привітання з Днем працівників радіо, телебачення та зв’язку!

Дата: 16.11.2021 10:30
Кількість переглядів: 268

Фото без описуШановні працівники радіо, телебачення та зв’язку, ветерани галузі!

 Щиро вітаємо Вас з професійним святом – Днем працівників радіо, телебачення та зв’язку !

 Ви — люди, які наділені талантом і щирим умінням приносити в кожен дім світло обізнаності і радість спілкування. Ви покликані виявляти мудрість, велич і красу української нації, будувати її державні принципи, ділитися з глядачами духовними скарбами народу, бути правдивими та об’єктивними .

 Сьогодні складно уявити розвиток сучасного світу без інформаційних технологій. Завдяки Вашій складній і відповідальній роботі скорочується відстань між містами, налагоджується комунікації між людьми. Сучасні інформаційні технології стали потужним поштовхом розвитку всіх галузей економіки, доступ до великого обсягу інформації дозволяє кожному з нас розширювати світогляд та орієнтуватися в процесах, що відбуваються в стрімко мінливому світі.

 Завдяки достовірній, об’єктивній і якісно поданій інформації вибудовується діалог між владою і громадянами, формується громадянське суспільство, забезпечується прозорість діяльності органів державної влади.

 У цей святковий день бажаємо Вам та Вашим родинам міцного здоров’я, щастя, домашнього затишку, достатку, витримки у життєвих випробуваннях,творчих ідей та невичерпної енергії.

З повагою,

Селищний голова Володимир КОВАЛЕНКО,

виконавчий комітет та депутатський корпус селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора