A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

У КАТЕРИНОПІЛЬСЬКІЙ ГРОМАДІ З НАГОДИ ДНЯ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ ВШАНУВАЛИ ПАМ'ЯТЬ БОРЦІВ ЗА СВОБОДУ ТА НЕЗАЛЕЖНІСТЬ УКРАЇНИ

Дата: 21.11.2021 19:30
Кількість переглядів: 183

Фото без опису19 листопада, у селищі Катеринопіль відбулось покладання квітів до пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні з нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи.

Селищний голова Володимир Коваленко, заступники селищного голови та працівники селищної ради вшанували пам’ять тих, хто віддав своє життя у боротьбі за суверенітет та демократичний розвиток України, хвилиною мовчання.

У своєму зверненні до присутніх Володимир Коваленко зазначив, що День Гідності та Свободи – це чергова річниця революції свідомості, гідності та моралі. Ми зобов’язані пам’ятати цей день, ті ідеї та принципи, які сповідували, за які поклали своє життя наші Герої. Він побажав усім міцного здоров'я, родинного добробуту, благополуччя, миру та злагоди.

Довідково.

Щороку День Гідності та Свободи українці відзначають 21 листопада – в річницю початку Євромайдану.Це свято встановлено указом Президента України від 13 листопада 2014 року ?Про День Гідності та Свободи?.Фото без опису Метою його запровадження є збереження та донесення до сучасного і майбутніх поколінь об’єктивної інформації про доленосні події в Україні початку XXI століття.День Гідності та Свободи – одне зі знакових державних свят у новітній історії України. Воно приурочене двом революціям в Україні – Помаранчевій революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора