A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Привітання з нагоди Дня Гідності та Свободи

Дата: 21.11.2021 19:35
Кількість переглядів: 176

Фото без опису Шановні жителі Катеринопільської територіальної громади!

Сьогодні, ми разом з усією країною відзначаємо державне свято- День Гідності та Свободи. В цей день ми віддаємо шану громадянському подвигу, патріотизму і мужності людей, які виступили на захист демократичних цінностей та відстояли національні інтереси нашої держави. Патріотизм нинішнього покоління, завзяття творців української державності довели, що наш народ є господарем на своїй землі.

 Ми не маємо морального права забути подвиги учасників Революції Гідності, учасників АТО, які відстоюють інтереси народу України в нелегкі часи сьогодення. Низько вклоняємось Героям Небесної Сотні, всім, хто віддав своє життя за право жити у вільній і незалежній державі, адже їх подвиг є неоціненним для України.

 Ми повинні усіма своїми справами утверджувати мир та суспільну гармонію на нашій Богом даній землі, розбудовувати свою державу! Адже від кожного з нас залежить, у якій Україні житимемо ми і житимуть наступні покоління.

 З нагоди Дня Гідності та Свободи щиро бажаємо Вам мирного неба над українською землею, родинного добробуту і злагоди, незламної віри у щасливе майбутнє України та впевненості у завтрашньому дні.

 Нехай Господь береже нашу Батьківщину і кожного з нас!

 Слава Україні! Слава Героям!

З повагою,

Селищний голова Володимир Коваленко,

виконавчий комітет та депутатський корпус селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора