A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Відбулась нарада з керівниками підприємств, закладів та установ комунальної власності, виконавчих органів селищної ради та структурних підрозділів апарату

Дата: 23.11.2021 10:20
Кількість переглядів: 301

22.11.2021 року селищний голова Володимир Коваленко провів робочу нараду з керівниками підприємств, закладів та установ комунальної власності, виконавчих органів селищної ради та структурних підрозділів апарату

Розпочали робочу нараду з повідомлень головних лікарів Катеринопільських медичних закладів Олени Пироженко та Людмили Борецької щодо стану захворюваності на коронавірусну хворобу COVID-19 та проведення вакцинації у населених пунктах Катеринопільської територіальної громади.

З початку року виявлено 882 підтверджених випадків COVID-19, на стаціонарному лікуванні перебуває 12 хворих, ще 123 хворих лікуються амбулаторно. За цей же час, від коронавірусу померло 28 громадян. Обстеження проведено за ПЛР-тестами, експрес-тестами та методом ІФАу 6540 мешканців громади.

Вакцинальна кампанія продовжується. На сьогодні вже вакциновано двома дозами 4132 осіб, що становить 38,4% та 5867 осіб першою дозою, що становить 54,5% до кількості дорослого населення громади.

В наявності вакцини для щеплень: Короновак-1174 дози, Пфайзер-372 дози, Астра Зенека-190 дози та Модерна -610 дози. Пункти щеплення працюють щоденно. Лікарки в чергове закликали керівників закладів та старост сіл активніше проводити роз’яснювальну роботу серед працівників та населення з метою залучення їх до вакцинації.

Слідуючим питанням розглянули проходження опалювального сезону в комунальних закладах та установах. Наразі, всі заклади комунальної власності вже з теплом. За словами головних лікарів Катеринопільських лікарень в медичних закладах забезпечено температурний режим, а з переведенням на альтернативний вид опалення котельні Катеринопільської багатопрофільної лікарні і Центру ще й покращили якість обігріву приміщення. Тому, селищний голова наголосив на тому, що з часом більшість комунальних закладів з газовими котельнями будуть переведені на альтернативні види опалення, щоб не опинятися у таких скрутних ситуаціях, які виникли на початок опалювального періоду цього року. Наразі, йде підготовка до переведення котелень з найбільшими обсягами потреби в природному газі на тверде паливо. І першими з них, це будуть котельні дошкільних закладів селища.

Про стан підготовки об?єктів комунального та дорожнього господарства до роботи в зимовий період доповідали Максим Левчук та Петро Підгірний. Селищний голова дав доручення їм та старостам сіл визначиться із потребою в посипочному матеріалі та домовитись з місцевим агробізнесом щодо додаткового залучення техніки до очистки доріг від снігу.

Розглянули також питання щодо стану виконання бюджету територіальної громади, забезпечення фінансовим ресурсом бюджетних галузей до кінця 2021 року та про підготовку проекту бюджету громади на 2022 рік. Селищний голова наголосив на тому, що всім необхідно прикласти зусиль для забезпечення виконання бюджету громади, недопущення заборгованості із виплати заробітної плати в бюджетній сфері та забезпечити використання до кінця року коштів субвенцій, які надійшли з інших бюджетів.

Ще в ході робочої наради обговорили питання щодо діяльності старост в населених пунктах громади, про підготовку звіту селищного голови перед територіальною громадою та організацію відзначення державних свят та пам’ятних дат у грудні 2021 року.

На закінчення наради керуюча справами виконавчого комітету Катеринопільської селищної ради Олена Поліщук проінформувала присутніх щодо впровадження нового Кодифікатора адміністративно-територіальних одиниць та територій територіальних громад в діяльності селищної ради та її органів.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора