A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Керуючу справами виконавчого комітету селищної ради Олену Поліщук нагороджено Почесною грамотою Черкаської обласної ради

Дата: 23.11.2021 18:32
Кількість переглядів: 143

 За багаторічну та сумлінну працю в органах місцевого самоврядування, високий професіоналізм та з нагоди ювілейного дня народження селищний голова Володимир Коваленко вручив Почесну грамоту Черкаської обласної ради керуючій справами виконавчого комітету Катеринопільської селищної ради Олені Поліщук.

 За роки сумлінної праці в органах місцевого самоврядування Олена Борисівна здобула беззаперечний авторитет компетентного та досвідченого фахівця, мудрого і розсудливого керівника. Розпочала свою трудову діяльність в жовтні 2000 року на посаді радника з юридичних питань Катеринопільської районної ради. А з листопада 2006 року по грудень 2020 року працювала на посаді керуючого справами апарату цієї ж районної ради. З грудня 2020 року по даний час працює на посаді керуючого справами виконавчого комітету Катеринопільської селищної ради. Загальний стаж служби в органах місцевого самоврядування складає понад 21 рік.

Колектив Катеринопільської селищної ради вітає Олену Борисівну з Почесною нагородою та щиросердно бажає їй всіх земних щедрот, прихильності долі, розуміння і підтримки з боку рідних, друзів та колег!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора