A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Триває інформаційна кампанія „Місяць цифрової грамотності“

Дата: 24.11.2021 10:20
Кількість переглядів: 165

 З 1 по 30 листопада 2021 року в Україні проводиться масштабна інформаційна кампанія „Місяць цифрової грамотності”. Дана ініціатива реалізується в межах проєкту Мінцифри ,,Дія. Цифрова освіта”. Проєкт охоплює національний портал з розвитку цифрової грамотності Дія.

 Катеринопільська селищна рада пропонує долучитися  до участі в інформаційній кампанії  скористатися створеними Мінцифри онлайн інструментами для покращення цифрової грамотності та розвитку цифрових навичок, а саме складати Цифрограм і визначити рівень своїх цифрових навичок.

 Адже вміння користуватися всією технікою та вирішувати елементарні проблеми — життєво важлива навичка для ефективності роботи посадовців, які працюють із важливими даними, інформацією, медіа тощо.

 Наразі на платформі Дія.Цифрова освіта розміщено 4 (чотири) Цифрограми — для держслужбовців, учителів, працівників медичної сфери та версія 2.0 для громадян.

 Цифрограм — це можливість виміряти реальний рівень цифрової компетентності команди. Керівники зрозуміють, які саме прогалини в цифрових знаннях мають спеціалісти, і зможуть запропонувати їм подальші навчальні можливості. А кожен представник команд матиме план власного розвитку і розуміння, як покращити свої компетенції. 
 Міністерство цифрової трансформації також надасть статистику щодо кількості залучених та зареєстрованих осіб за Місяць цифрової грамотності.

Щоб отримати якісну статистику:

Приклад: Катеринопільська селищна рада

  • Складіть тестування та отримайте сертифікат.

Міністерством цифрової трансформації 20 грудня 2021 року будуть висвітлені фінальні результати та опублікована рейтингова долученість кожної області. 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора