A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Катеринопільська багатопрофільна лікарня потребує допомоги у засобах індивідуального захисту та забезпеченні киснем

Дата: 24.11.2021 19:40
Кількість переглядів: 183

Фото без опису Головний лікар Катеринопільської багатопрофільної лікарні Людмила Борецька, на останній сесії Катеринопільської селищної ради, звернулась до депутатів з проханням допомогти медичним працівникам пройти цей складний час пандемії. У територіальній громаді щодня спостерігається ріст захворюваності населення на COVID-19. Щодоби коронавірус діагностується у 45-70 осіб, як дорослих так і дітей.
 Вторинна ланка Катеринопільської багатопрофільної лікарні працює в активному режимі, адже до неї поступають хворі із значними ускладненнями після перенесеного захворювання на коронавірус. Такі пацієнти лікуються в терапевтичному та інфекційному відділеннях лікарні, є хворі й у відділенні інтенсивної терапії. Зазвичай ці ж пацієнти потребують кисневої терапії і тому, закуплений кисень витрачається дуже швидко. Вартість одного балону кисню становить 580 гривень, запас якого необхідно постійно поповнювати. Існує потреба і в засобах індивідуального захисту медичних працівників, які стоять на передовій у боротьбі з COVID-19.
 Тому, Людмила Андріївна закликала депутатів, керівників підприємств, установ, організацій надати допомогу у придбанні кисню та засобів індивідуального захисту для медпрацівників.
 Крім цього, вона наголосила на необхідності щеплення та закликала всіх, хто ще вагається з вакцинацією, відкинути свої страхи та різні домисли і якнайшвидше вакцинуватись самому та переконати в цьому людей із свого оточення.
Тільки вакцинація зможе зупинити стрімке поширення коронавірусу та уберегти людей від ускладненого перебігу захворювання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора